KATEGORIE
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 25-10-2021
Sprzedawca zawsze dostarcza zamówiony towar w terminie. Jeśli akurat nie ma danego towaru na magazynie, proponują coś zastępczego.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 05-10-2021
Zawsze ekspresowa wysyłka, nigdy nie miałem żadnych uwag. Gorąco polecam
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej
  • Data napisania recenzji: 02-09-2021
Firma Marte Opakowania jest doskonałym Partnerem Biznesowym. Nigdy mnie nie zawiedli ! Zawsze wszystko na czas, a nawet szybciej :) Obsługa jest doskonała, taka jak powinna być. Polecam z czystm sumieniem <3
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 02-09-2021
Diament na rynku!!! Tanio, szybko, bez problemów. Szczerze POLECAM!!!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 24-08-2021
Super sklep, zawsze wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem. A jak mają jakieś chwilowe braki w sklepie to dzwonią i proponują coś zastępczego.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrze okj
  • Data napisania recenzji: 14-07-2021
Super bezproblemowo
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 06-07-2021
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 21-05-2021
Konkretna i profesjonalna obsługa. Stały i szybki kontakt. Błyskawiczna wysyłka. Polecam
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 18-05-2021
Wszystko zawsze zgodnie z zamówieniem. Jak nie mają czegoś w magazynie to dzwonią i proponują inny towar, żeby nie wstrzymywać dostawy.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 02-05-2021
Bardzo miła obsługa, Rewelacyjny towar. Błyskawiczna dostawa. Szczerze polecam wszystkim!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 27-04-2021
Bardzo dobra, sprawna obsługa! Polecam!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej
  • Data napisania recenzji: 16-03-2021
Wspaniała obsługa, zawsze wszystko na czas, a nawet szybciej ;) Bardzo polecam Marte opakowania, jestem mega zadowolony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystian
  • Data napisania recenzji: 08-02-2021
Idealnie wszystko
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 08-02-2021
Super bardzo zadowolony
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 03-02-2021
Jestem ze Śląska i od kilku już lat zaopatrujemy się w sklepie Marte. Jest szybko solidnie i w rozsądnej cenie. Rewelacyjny kontak z obsługą. Zawsze doradzą i pomogą.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jola
  • Data napisania recenzji: 20-01-2021
Jak zawsze szybko i super
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 20-01-2021
czas realizacji bardzo szybki, super obługa, kontakt i czytelna strona internetowa
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 19-01-2021
Pełen profes!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 14-01-2021
OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 07-01-2021
polecam szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej
  • Data napisania recenzji: 29-12-2020
Współpraca z Marte Opakowania to czysta przyjemność :) Zawsze miły kontakt, a przesyłki u mnie szybciej niż się spodziewam. Jestem baaaardzo zadowolony. Oby tak było zawsze czego Wam i sobie życzę :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 29-12-2020
Godny do polecenia partner do biznesu :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 06-11-2020
Współpraca n anajwyzszym poziomie, bez zakłóceń, pełne zaufanie, towar zawsze zgodny z opisem, dostawy zawsze na czas, ceny bardzo dobre, kilkuletnia ciągła współpraca. Bardzo polecamy tego "alegrowicza" :) . Prawda jest taka : siadasz, wybierasz - najlepiej przez ich stronę, wciskasz co trzeba odnośnie płatności i jutro rano MASZ!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 21-10-2020
Bardzo mi się podoba. Wczoraj zamówienie, dzisiaj dostawa. Torebki też wyglądają na porządne. Polecam.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 20-10-2020
Oby tak dalej. Pozdrawiam.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 16-10-2020
Bardzo dobry kontakt, zawsze na czas, zawsze można się dogadać, systematycznie powiększają asortyment. Jedna z lepszych hurtowni jak nie najlepsza. Zamawiamy już ok. 5 lat, więc coś to oznacza. Polecamy w 100%. Jacek.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 12-10-2020
Bardzo szybka obsluga ,towar bardzo solidnie zapakowany
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 02-09-2020
Pomagają, doradzają A jak czegoś brakuje to sprowadzą. To jest współpraca. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;) Również Pozdrawiam i życzymy powodzenia. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 19-08-2020
Jest ok ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 17-08-2020
szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 01-07-2020
szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 24-06-2020
szybka obsługa
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 22-05-2020
Jak zawsze wszystko ok. Jest bardzo dobrze ! Dobry sklep, dobry kontakt, szybka obsługa, łatwa strona, dobre ceny, dobra jakość !!!!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 18-05-2020
Polecam firmę. Dostawa na czas . Dobre produkty w dobrej cenie.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 17-05-2020
szybko i konkretnie. Bardzo dobra strona internetowa (sklepowa)
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 14-05-2020
Polecam serdecznie, bardzo szybka realizacja zamówienia, częste dostawy.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 07-05-2020
Produkty zgodne z przedstawionymi w ofercie.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 30-04-2020
od kilku lat zawsze ok !!!!!!!!!!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 22-04-2020
Szybka i sprawna wysyłka. Dobre ceny.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 14-04-2020
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. POLECAM !!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 08-04-2020
wszystko przebiegło szybko i sprawnie, polecam
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 08-04-2020
wszystko przebiegło szybko i sprawnie polecam
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 07-04-2020
Szybko, bezproblemowo, dobry kontakt, polecam.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 07-04-2020
Sklep godny polecenia.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jędrzej
  • Data napisania recenzji: 01-04-2020
SUPER !!!!!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 04-03-2020
szybka obsługa, produkty super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 14-02-2020
zaaaaawsze jeeeest sssuuuupeeeeeer !!!! Bez problemowo, do ugadania, do uzgodnienia, jak czegoś nie mają to zrobią tak że będą mieli i jeszcze w dobrej cenie !!!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 21-01-2020
Marte, to wzór do naśladowania w sprzedaży wysyłkowej.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 03-10-2019
Pełen profesjonalizm.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 01-10-2019
perfekcyjne zakupy - ceny, obsługa, dostawa. Polecam
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Promocje czasowe

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

ZOBACZ JAK OCENIAJĄ NAS KLIENCI
KLIENCI OCENIAJĄ NAS NA:5,0
Garciaaa09-01-2017
Super obsługa, szybki czas realizacji, miła obsługa.
Anna14-01-2021
OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.
Czaja17-10-2017
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka i świetne opakowania. Szczególnie polecam te z trzciny cukrowej. Są bardzo wytrzymałe i przyjazne środowisku.
Jacek23-05-2019
super produkty,dobre ceny, zgodnie z opisem, szybko, wszystko ok.
ZOBACZ WSZYSTKIE NASZE OPINIE
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu