KATEGORIE
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

99% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 182
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 12-04-2024
Szybko i dobry towar
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 16-02-2024
Miła obsługa, towar dostarczany zawsze na czas. Jeśli brakuje jakichś produktów, to zawsze ktoś zadzwoni i informuje oraz proponuje coś zamiennego, żeby nie przedłużać realizacji zmówienia.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 17-01-2024
Zawsze super kontakt i czas realizacji.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 13-12-2023
Polecam. Produkt godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: SŁAWOMIR
  • Data napisania recenzji: 07-12-2023
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 31-08-2023
Polecamy zakupy w tym sklepie!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 26-07-2023
SOLIDNIE, RZETELNIE, NIEDROGO I BARDZO SZYBKA REALIZACJA. DOSKONAŁY KONTAKT. GORĄCO POLECAM
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: WALDEMAR
  • Data napisania recenzji: 12-07-2023
SUPER TOWAR
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk
  • Data napisania recenzji: 23-06-2023
Szybka dostawa, bezpiecznie opakowane.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 22-05-2023
Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 14-04-2023
Wszystko zgodne z opisem i miła obsługa sklepu. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 29-03-2023
Polecam zakupy w Marte ! Duży wybór artykułów, wszystko można zobaczyć, uśmiechy na twarzy i życzliwość to jet TO !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 25-01-2023
Super dobrze i polecony ekonomiczny
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bar Swojak na Gajerku Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 16-12-2021
ekspresowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 10-12-2021
Zawsze mega szybka wysyłka i bez żadnych problemów. Gorąco polecam.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 25-10-2021
Sprzedawca zawsze dostarcza zamówiony towar w terminie. Jeśli akurat nie ma danego towaru na magazynie, proponują coś zastępczego.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 05-10-2021
Zawsze ekspresowa wysyłka, nigdy nie miałem żadnych uwag. Gorąco polecam
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej
  • Data napisania recenzji: 02-09-2021
Firma Marte Opakowania jest doskonałym Partnerem Biznesowym. Nigdy mnie nie zawiedli ! Zawsze wszystko na czas, a nawet szybciej :) Obsługa jest doskonała, taka jak powinna być. Polecam z czystm sumieniem <3
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 02-09-2021
Diament na rynku!!! Tanio, szybko, bez problemów. Szczerze POLECAM!!!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 24-08-2021
Super sklep, zawsze wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem. A jak mają jakieś chwilowe braki w sklepie to dzwonią i proponują coś zastępczego.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrze okj
  • Data napisania recenzji: 14-07-2021
Super bezproblemowo
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 06-07-2021
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 21-05-2021
Konkretna i profesjonalna obsługa. Stały i szybki kontakt. Błyskawiczna wysyłka. Polecam
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 18-05-2021
Wszystko zawsze zgodnie z zamówieniem. Jak nie mają czegoś w magazynie to dzwonią i proponują inny towar, żeby nie wstrzymywać dostawy.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 02-05-2021
Bardzo miła obsługa, Rewelacyjny towar. Błyskawiczna dostawa. Szczerze polecam wszystkim!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 27-04-2021
Bardzo dobra, sprawna obsługa! Polecam!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej
  • Data napisania recenzji: 16-03-2021
Wspaniała obsługa, zawsze wszystko na czas, a nawet szybciej ;) Bardzo polecam Marte opakowania, jestem mega zadowolony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystian
  • Data napisania recenzji: 08-02-2021
Idealnie wszystko
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 08-02-2021
Super bardzo zadowolony
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 03-02-2021
Jestem ze Śląska i od kilku już lat zaopatrujemy się w sklepie Marte. Jest szybko solidnie i w rozsądnej cenie. Rewelacyjny kontak z obsługą. Zawsze doradzą i pomogą.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jola
  • Data napisania recenzji: 20-01-2021
Jak zawsze szybko i super
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 20-01-2021
czas realizacji bardzo szybki, super obługa, kontakt i czytelna strona internetowa
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 19-01-2021
Pełen profes!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 14-01-2021
OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 07-01-2021
polecam szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej
  • Data napisania recenzji: 29-12-2020
Współpraca z Marte Opakowania to czysta przyjemność :) Zawsze miły kontakt, a przesyłki u mnie szybciej niż się spodziewam. Jestem baaaardzo zadowolony. Oby tak było zawsze czego Wam i sobie życzę :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 29-12-2020
Godny do polecenia partner do biznesu :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 06-11-2020
Współpraca n anajwyzszym poziomie, bez zakłóceń, pełne zaufanie, towar zawsze zgodny z opisem, dostawy zawsze na czas, ceny bardzo dobre, kilkuletnia ciągła współpraca. Bardzo polecamy tego "alegrowicza" :) . Prawda jest taka : siadasz, wybierasz - najlepiej przez ich stronę, wciskasz co trzeba odnośnie płatności i jutro rano MASZ!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 21-10-2020
Bardzo mi się podoba. Wczoraj zamówienie, dzisiaj dostawa. Torebki też wyglądają na porządne. Polecam.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 20-10-2020
Oby tak dalej. Pozdrawiam.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 16-10-2020
Bardzo dobry kontakt, zawsze na czas, zawsze można się dogadać, systematycznie powiększają asortyment. Jedna z lepszych hurtowni jak nie najlepsza. Zamawiamy już ok. 5 lat, więc coś to oznacza. Polecamy w 100%. Jacek.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 12-10-2020
Bardzo szybka obsluga ,towar bardzo solidnie zapakowany
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 02-09-2020
Pomagają, doradzają A jak czegoś brakuje to sprowadzą. To jest współpraca. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;) Również Pozdrawiam i życzymy powodzenia. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 19-08-2020
Jest ok ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 17-08-2020
szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 01-07-2020
szybka obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 24-06-2020
szybka obsługa
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 22-05-2020
Jak zawsze wszystko ok. Jest bardzo dobrze ! Dobry sklep, dobry kontakt, szybka obsługa, łatwa strona, dobre ceny, dobra jakość !!!!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 18-05-2020
Polecam firmę. Dostawa na czas . Dobre produkty w dobrej cenie.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 17-05-2020
szybko i konkretnie. Bardzo dobra strona internetowa (sklepowa)
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

ZOBACZ JAK OCENIAJĄ NAS KLIENCI
KLIENCI OCENIAJĄ NAS NA:5,0
Jacek04-12-2018
jak zawsze wszystko super
Agnieszka24-04-2017
Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, świetna jakość, cudowny kontakt. Polecam
Edyta28-11-2017
wszystko poprawnie
Vera28-10-2017
I can say that this shop is very good. I advice to make shopping here, all I have bought came to me in time and nothing was broken. I think it says that seller cares about his clients!
ZOBACZ WSZYSTKIE NASZE OPINIE
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu