KATEGORIE
1 » Opinie o sklepie2

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 04-12-2018
jak zawsze wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: mateusz
  • Data napisania recenzji: 05-11-2018
Nigdy się nie zawiodłem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 10-10-2018
Od lat kupuje w Marte i niezmiennie jestem zadowolony..Jeżeli zapłace do południa to przesyłka wychodzi jeszcze w tym samym dniu.Brawo dalej trzymajcie taki standard.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 09-10-2018
szybka obsługa, produkty super jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał Ćwik
  • Data napisania recenzji: 28-08-2018
NAJLEPSZY SKLEP POD WZGLEDEM ILOSCI JAKOSCI PRODUKTÓW! WSPÓŁPRACA NA WYSOKIM POZIOMIE! POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 11-06-2018
Bardzo dobry kontakt z klientem, błyskawiczna wysyłka, możliwość negocjacji form płatności. To wszystko daje doskonały poziom obsługi na 5*
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: mateusz
  • Data napisania recenzji: 04-06-2018
Fachowa obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Warka
  • Data napisania recenzji: 26-05-2018
Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominik
  • Data napisania recenzji: 25-05-2018
Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Józef
  • Data napisania recenzji: 24-05-2018
Szybkość dostawy rewelacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
Bardzo miła obsługa. Szybka wysyłka. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 17-05-2018
szybko, sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 15-05-2018
Szybka i rzeczowa obsługa. Jestem bardzo zadowolona i wdzięczna za wyjście na przeciw mojej potrzebie zakupów w tej firmie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 12-05-2018
Polecam, ekspresowa wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 08-05-2018
Szybka realizacja i dostępność produktów dobrej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 30-04-2018
w komentarzu zamowienia byla informacja dla kuriera dokladnej lokalizacji ale to nie zostało przekazane
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 26-04-2018
Szybka dostawa, dobra obsługa, jakość produktów bez zastrzeżeń, całkiem konkurencyjne ceny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 19-04-2018
polecam sklep i produkty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 18-04-2018
Ekspresowa wysyłka zamówienia, towar zgodny, obsługa klienta zawsze na najwyższym poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 17-04-2018
100% profesjonalizmu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 28-03-2018
Szybka i sprawna transakcja, świetna obsługa klienta. Zdecydowanie polecam!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za komentarz :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława Krubska
  • Data napisania recenzji: 23-03-2018
Ekspresowa dostawa, dobry kontakt i ładnie zapakowana zawartość!!! Serdecznie polacam sprzedawcę:))))
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za komentarz :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 21-03-2018
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za komentarz ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 15-03-2018
Polecam sklep
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za opinie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Polecam sklep, wszystko zgodne z zamówieniem, szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 22-02-2018
polecam w 100 %
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja Kus
  • Data napisania recenzji: 22-02-2018
Szybka i fachowa obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michal Cwik
  • Data napisania recenzji: 25-01-2018
Aż chce się współpracować. Wszystko naj naj
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za szczerą opinie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 19-01-2018
Bardzo szybka wysyłka zamówionego towaru, zgodnie z informacją przy produkcie 48h. Cała transakcja przebiegła sprawnie. Zdecydowanie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Wszystko zgodne z opisem. Mega ekspresowa wysyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bistro Pizza
  • Data napisania recenzji: 14-01-2018
Polecamy w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 02-01-2018
Jestem zadowolona z przeprowadzonej transakcji. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 12-12-2017
Czytelna strona, szybka i bezbłędna dostawa. Polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 28-11-2017
wszystko poprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Vera
  • Data napisania recenzji: 24-11-2017
I like this shop. Good work, high quality.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hubert
  • Data napisania recenzji: 13-11-2017
Jesteśmy zadowoleni ze współpracy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Vera
  • Data napisania recenzji: 28-10-2017
I can say that this shop is very good. I advice to make shopping here, all I have bought came to me in time and nothing was broken. I think it says that seller cares about his clients!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czaja
  • Data napisania recenzji: 17-10-2017
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka i świetne opakowania. Szczególnie polecam te z trzciny cukrowej. Są bardzo wytrzymałe i przyjazne środowisku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 28-08-2017
Bardzo płynna i miła współpraca. Z pewnością wrócę do Państwa w przyszłości!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 22-08-2017
Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 19-08-2017
Towar zgodny z opisem dostałem bardzo szybko, usługa bez zarzutu. Polecam w 100%.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 05-08-2017
Super sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: janusz
  • Data napisania recenzji: 02-08-2017
było ok. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 11-07-2017
Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 10-07-2017
Bez zarzutu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 25-06-2017
Paczka mogłaby być lepiej zapakowana. Sam strech spowodował, że pergamin był trochę pognieciony. Lepiej gdyby produkty były zapakowane w karton
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 25-06-2017
Zawsze szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 11-06-2017
Bardzo fajny kontakt, szybka realizacja i megaszybka wysłka. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 06-06-2017
Szybka realizacja, profesjonalna obsługa - polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 29-05-2017
Super sklep polecam wszystkim i towar jest super jakości .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Promocje czasowe

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 

ZOBACZ JAK OCENIAJĄ NAS KLIENCI
KLIENCI OCENIAJĄ NAS NA:5,0
Olga15-05-2018
Szybka i rzeczowa obsługa. Jestem bardzo zadowolona i wdzięczna za wyjście na przeciw mojej potrzebie zakupów w tej firmie.
Alexander30-11-2016
Jesteśmy zadowoleni z jakości zamówionego towaru i obsługi klienta.
Adam29-10-2016
Szybko, sprawnie. Doskonały kontakt. Wymiana wadliwego bądź źle zamówionego towaru bez problemu. Na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie. Polecam.
Urszula13-02-2017
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja. Polecam!
ZOBACZ WSZYSTKIE NASZE OPINIE
<