» Opinie o sklepie

Kategorie

Kontakt

  • E-mail:sklep@marte.com.pl
  • Telefon+48 666 518 555
    +48 668 205 666
  • Godziny działania sklepuPn. - Pt. 8.00 - 16.00

Oferta, cennik

Pobierz cennik PDF

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 11-07-2017
Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 10-07-2017
Bez zarzutu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 25-06-2017
Paczka mogłaby być lepiej zapakowana. Sam strech spowodował, że pergamin był trochę pognieciony. Lepiej gdyby produkty były zapakowane w karton
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 25-06-2017
Zawsze szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 11-06-2017
Bardzo fajny kontakt, szybka realizacja i megaszybka wysłka. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 06-06-2017
Szybka realizacja, profesjonalna obsługa - polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 29-05-2017
Super sklep polecam wszystkim i towar jest super jakości .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 28-05-2017
Poprosiłem o szybką wysyłkę paczki i faktycznie dotarła bardzo szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 22-05-2017
Obsługa, czas wysyłki, jakość produktu - wszystko na 5+, polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 21-05-2017
Polecam w 100%!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 04-05-2017
Wystawiając nową opinię chciałabym sprostować poprzednią, w której wkradł się błąd dotyczący czasu realizacji zamówienia. Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 01-05-2017
Koszty wysyłki są wysokie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 24-04-2017
Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, świetna jakość, cudowny kontakt. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemyslaw
  • Data napisania recenzji: 18-04-2017
Wszystko elegancko :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mała KUCHNIA
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
POLECAM !!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 21-03-2017
Bardzo szybka wysyłka towaru. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 18-03-2017
Wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: sławomir
  • Data napisania recenzji: 12-03-2017
Miła obsługa szybka realizacja zamowienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 05-03-2017
Jakość produktów bez zastrzeżeń, szybka wysyłka. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 13-02-2017
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomir
  • Data napisania recenzji: 31-01-2017
Obsługa jak zwykle szybka i profesjonalna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Garciaaa
  • Data napisania recenzji: 09-01-2017
Super obsługa, szybki czas realizacji, miła obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 07-01-2017
Miła obsługa, dobry kontakt, dopasowanie do klienta, rzetelnie, cen bardzo dobre. Hurtownia godna zaufania. Szczerze polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 04-01-2017
szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, z dostawą prosto do domu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 14-12-2016
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 12-12-2016
Polecam !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 12-12-2016
Polecam !!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alexander
  • Data napisania recenzji: 30-11-2016
Jesteśmy zadowoleni z jakości zamówionego towaru i obsługi klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ELŻBIETA KURTYS
  • Data napisania recenzji: 28-11-2016
Miła obsługa szybka realizacja zamowienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena Maza
  • Data napisania recenzji: 09-11-2016
Szybko,sprawnie.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Mich
  • Data napisania recenzji: 02-11-2016
Szybka , profesjonalna dostawa. Jakość produktów bardzo dobra
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 29-10-2016
Szybko, sprawnie. Doskonały kontakt. Wymiana wadliwego bądź źle zamówionego towaru bez problemu. Na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin Kostrzewa
  • Data napisania recenzji: 27-10-2016
Profesjonalna sprawna obsługa . polecam wszystkim jeszcze nigdy się nie zawiodłem na tej firmie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: monika mikita
  • Data napisania recenzji: 18-10-2016
Szybko, bezproblemowo!! gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka Ulatowska
  • Data napisania recenzji: 12-10-2016
Polecam. W związku z brakiem pewnych towarów skonsultowano telefonicznie zamianę. Zaoferowano inne produkty (droższe), ale w tej samej cenie. Obsługa klienta godna naśladowania, co obecnie rzadko się zdarza.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof M.
  • Data napisania recenzji: 09-10-2016
Wszystko zrealizowane szybko i profesjonalnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna Księżopolska
  • Data napisania recenzji: 14-09-2016
Ceny konkurencyjne, jak zawsze miła obsługa, zamówienie przygotowane do odbioru.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz Lorenc
  • Data napisania recenzji: 06-09-2016
Polecam, świetne ceny, szybka wysłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej Wendołowski
  • Data napisania recenzji: 29-07-2016
Zaopatruję się już od dawna w tym sklepie. Zasługują na pięć gwiazdek w każdej dziedzinie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja Kus
  • Data napisania recenzji: 18-07-2016
Polecam ze względu na wybór i cenę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 23-06-2016
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa Grzywacz
  • Data napisania recenzji: 19-06-2016
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i profesjonalnie.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ManiekK
  • Data napisania recenzji: 30-05-2016
Super sprzedawca. POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin Kostrzewa
  • Data napisania recenzji: 28-05-2016
Miła i sprawna oraz szybka obsługa towar wysokiej jakości polecam każdemu .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz Raniszewski
  • Data napisania recenzji: 10-05-2016
Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Towar spełnił moje oczekiwania co do jakości. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin Kostrzewa
  • Data napisania recenzji: 09-05-2016
Super sklep sprawna szybka obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej Dejewski
  • Data napisania recenzji: 26-04-2016
pewne zakupy, kontakt tel w sprawie zamówień
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolusia
  • Data napisania recenzji: 04-04-2016
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucy
  • Data napisania recenzji: 04-04-2016
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AnnaP
  • Data napisania recenzji: 04-04-2016
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Producenci

  • Anis
  • BIS-PAK
  • Bokama
  • Duni
  • Gold Drop
  • Hendi
  • Inline
  • Kreis Pack
  • LINPAC
  • Marte
  • PAPSTAR
  • Tenzi