Miseczki z trzciny cukrowej z powodzeniem można stosować do dań gorących, są odporne na przeciekanie, wilgoć, tłuszcz oraz temperaturę. Naczynia z trzciny mają neutralny wpływ na smak potrawy. Naczynia z trzciny cukrowej są alternatywą dla naczyń plastikowych i papierowych. Bezpieczne bez powłoki chemicznej, bez substancji alergicznych. Miski z trzciny cukrowej są w 100% biodegradowalne (czas rozkładu w kompostowniku to około 45-90 dni) można je stosować w kuchenkach mikrofalowych, można je również przechowywać w lodówkach i zamrażarkach. Od dawna staramy się realizować inicjatywy, które są przyjazne środowisku. Nieustannie poszukujemy sposobów na zminimalizowanie naszego wpływu na planetę. Zapoznaj się z pełną ofertą opakowań eko.
Kształt: okrągły
Wysokość: 43 mm
Materiał: trzcina cukrowa
Średnica: 135 mm